FAQ

Q: Jullie zeggen op non-profit basis te werken. Wat houdt dat in?
A: Non-profit hier wil zeggen: geen cent verdwijnt in eigen zak. 100% van de inkomsten worden geherinvesteerd in het ontwikkelen van nieuwe rode merchandise en het steunen van andere linkse projecten.

Q: Wat voor linkse projecten steunen jullie zoal?
A: Linkse projecten waar we recent geld aan hebben gedoneerd zijn onder andere het strijdfonds van Black Lives Matter, Stichting Help Kobanê en de Kameraadschappij.

Q: Wie zijn de mensen achter De Rode Lap?
A: We zijn enkele bevriende socialisten die op onze eigen manier willen bijdragen aan het opbouwen van een socialistische beweging in Nederland. We hebben verschillende politieke achtergronden, maar wat ons verbindt is dat we onze vrije tijd en vaardigheden inzetten om een links geluid in Nederland te versterken. In dit geval door de productie van socialistische stickers, kleding, literatuur en meer!

Q: Mijn bestelling is nog niet aangekomen. Wat nu?
A: Het kan soms gebeuren dat bestellingen bij ons iets later binnenkomen dan je misschien gewend bent. We zijn een team van onbetaalde vrijwilligers die naast De Rode Lap ook fulltime opleidingen volgen of een baan hebben. We komen er niet altijd aan toe om bestellingen binnen een paar dagen te verzenden, maar met een beetje geduld zullen ze alsnog spoedig op je deurmat vallen. Als je twijfel hebt, stuur ons dan gerust een mailtje via contact@derodelap.nl!

Staat jouw vraag hier niet bij? Neem gerust contact met ons op!