Rood Bastion

Sinds het najaar van 2022 huren wij een groot pand in Groningen: het Rood Bastion. Dit pand stellen wij gratis ter beschikking aan sociale en maatschappelijke initiatieven en organisaties. Er kunnen geheel kosteloos openbare én besloten bijeenkomsten worden georganiseerd. Filmavonden, scholingen, reguliere vergaderingen, het schilderen van banners en bordjes, tijdelijke exposities – wij staan echt voor alles open!

De ruimte beschikt onder andere over een aantal overlegtafels en stoelen, een zithoek met tv, een afsluitbaar kantoor, dartborden, voetballen, sportapparatuur, koelkasten, een kookplaatje en meer. Met 200 vierkante meter zijn we een van de grootste panden in onze broedplek, Backbone050.

Wil jij gratis van onze ruimte gebruik maken om jouw sociale initiatief te helpen groeien? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier en we gaan zien wat we voor elkaar kunnen betekenen!

    Heb je vragen over de levertijd van je, bestelling? Omdat we met vrijwilligers werken is de levertijd normaal minimaal een week, maar als je een product hebt besteld waar een langere tijd voor staat aangegeven wordt je gehele bestelling vertraagd.


    Bewijs dat je menselijk bent door het selecteren van boom.