Onze kameraden

Memes voor de Massa’s

Memes voor de Massa’s zijn een collectief klassenbewuste jongeren die door middel van vochtige miems de wereld willen veroveren en de Lage Landen voor het poldersocialisme willen veroveren.

Volg ze op de volgende kanalen!

Communistisch Platform

Het Communistisch Platform is een organisatie van marxisten die bouwen aan een socialistische koers voor de Nederlandse arbeidersbeweging, van de Socialistische Partij tot het FNV. Ook publiceren ze met regelmaat sterke artikelen op hun website en organiseren ze scholingen!

Hun persoonlijke webshop vind je hier. Volg ze op de volgende kanalen!

De Kameraadschappij

De Kameraadschappij is een federatie van toffe socialistische initiatieven die op dit moment uit twee onderdelen bestaat: Kameraadschap De Stroom en Kameraadschap De Vlam, gericht op respectievelijk het verkennen van onze natuur en het bouwen van een gezonde levensstijl voor De Stroom en het waarderen en maken van cultuur in een sociale context voor De Vlam. Elke maand organiseren ze gratis evenementen waar iedereen zich bij mag aansluiten.

Hun persoonlijke webshop vind je hier. Volg ze op de volgende kanalen!

linkse.media

linkse.media is een collectief dat tegendruk organiseert tegen het pro-kapitalistisch narratief dat nu dominant is in de massamedia. Ze zijn vooral bekend van de podcasts Linkse Hobby’s, over linkse politiek in Nederland, en Poolshoogte, het vakbondsnieuws. Ze zijn daarbij financieel volledig afhankelijk van ons publiek dus denk er over om ze te steunen met een maandelijkse donatie!

Hun persoonlijke webshop vind je hier. Volg ze op de volgende kanalen!

Proletaris

Proletaris is een socialistische uitgeverij die zich richt op het heruitgeven van marxistische klassiekers voor een betaalbare prijs. Ze publiceren de ‘Rode Draad’, een reeks zorgvuldig uitgekozen socialistische werken waarmee een persoon met weinig tot geen voorkennis bekend kan raken met het marxisme.